–>

–>

Na vizitoni në klinikat tona:

align=”justify”>Stafi ynë përbëhet nga mjekë te specializuar në universitetet më të mira Europiane. Me mbi 15 vjet përvojë, ne jemi ekspertë në të gjitha aspektet e stomatologjisë, implanteve dhe ndërhyrjeve dentare. Të gjitha trajtimet tona janë të mbuluara nga një garanci afatgjatë e cilësisë për të siguruar një buzëqeshje të përjetshme për ju.

dentistanbul Tiranë

Rruga Kajo Karafili, Pallati Bimbash, Hyrja 1, Kati 3-të
+355 67 400 0098

dentistanbul Elbasan

Rruga L. Sul Papri, Pallati 580/2, Përballë Postës Qëndrore, Kati II-të
+355 67 205 4476

Rezervoni takimin tuaj online: