_ACP0573

Klinika Dentare dentistanbul e ushtron veprimtarinë e saj që prej vitit 2004. Stafi ynë me profesionalizëm, së bashku me aparaturat tona moderne dhe të teknologjisë së fundit, i’u vjen gjithmonë në ndihmë. Me një eksperiencë 15 vjeçare, ne jemi ekspertë të fushës së implanteve dhe shërbimeve dentare.

Tashmë edhe pacientët tanë në çdo cep të botës na rekomandojnë tek çdo person për çdo lloj ndihme që kanë nevojë në fushën dentare. Ne jemi pranë jush, tashmë në qendër të Tiranës dhe në qendër të Elbasanit për t’u konsultuar me mjekët tanë. Konsultat dhe grafitë që do të kryhen pranë klinikës sonë janë të ofruara falas nga stafi ynë.

dentistanbul Tiranë
dentistanbul Elbasan
Skuadra në Punë