Mirë se erdhët në:

dentistanbul

Shtëpia e Buzëqeshjes

Kujdes i Vazhdueshëm

dentistanbul kujdeset për pacientët 24/7

Cilësi e Garantuar

Të besuar nga më shumë se 1000 buzëqeshje

Sipas Preferencës

në dentistanbul keni mundësinë të zgjidhni!

Buzëqeshje konfidente!

Ejani në Shtëpinë e Buzëqeshjes!

Për dhëmbë si perla

zgjidhni vetëm dentistanbul!

Mirë se erdhet në dentistanbul

Shtëpia e Buzëqeshjes

Një përvojë e suksesshme 15 vjeçare tregon që kemi fituar besimin tuaj.

Në sajë të stafit tonë të specializuar në universitetet më të mira dentare dhe me shumë eksperiencë, së bashku me aparaturat bashkëkohore dhe inovative që ne ofrojmë, garantojmë shërbimet më të mira dentare. Klinika jonë është e përkushtuar t’ju ofrojë shërbime të shkëlqyera dhe të garantuara për t’i bërë vizitat tuaja sa më të rehatshme, duke ju ofruar shërbim cilesor.

Shtëpia e buzëqeshjes dentistanbul, ju falenderon që na keni besuar të kujdesemi për nevojat tuaja dentare.

Ju duhet t’i lani dhëmbët tuaj dy herë në ditë.
Ju duhet t’i lani dhëmbët tuaj 2-3 minuta çdo herë.
Ju duhet të konsultoheni të paktën dy herë në vit me dentistin tuaj.

Ju duhet të ndryshoni furçën tuaj çdo muaj.
Kontrollet periodike për fëmijën tuaj duhet të jenë të paktën dy herë në vit që nga momenti i eruptimit të dhëmbëve të parë.

Konsumimi i paktë e sheqerit redukton mundësinë e krijimit të kavitetit karioz në dhëmbët tuaj. Duhanpirja dhe konsumimi i alkoolit përbëjnë faktorë predispozues për sëmundjet orale.

Mjekë të Specializuar

Teknologji Inovative

Eksperiencë 15-vjeçare

Garanci Afatgjatë

0
Vite Eksperiencë
0
Pjesëmarrje në Konferenca
0
Çertifikime Ndërkombëtare
0
Buzëqeshje të Dhuruara

Disa Buzëqeshje:

Përkushtimi i ekipit për të siguruar që klienti të ketë kujdesin maksimal dhe t’a bëjë secilën vizitë të këndshme. Për të mos përmendur rezultatet përfundimtare. Shumë e kënaqur me kujdesin dhe punën e tyre. Punë e shkëlqyer ekipi i Dentistanbul. Punë e mbaruar mirë!

Stela R. USA

Mjekët ishin të shkëlqyer. Shërbimi dhe protezat që vura ishin cilësore. Por jo vetëm kaq, konsultat na ofrohen falas për të gjetur zgjidhjen më të mirë për problemet që kisha me dhëmbët. Dua të falenderoj stafin e klinikës dentistanbul për mirësjelljen dhe profesionalizmin e tyre. I rekomandoj për shërbim dentar, do të ngeleni të kënaqur!

Maria L. France

Kisha dëgjuar për turizmin dentar në Shqipëri dhe u binda që kjo ishte një zgjidhje shumë e mirë për mua kur u konsultova me mjekët e klinikës dentistanbul. Ata morën përsipër gjithçka dhe unë tani kam një buzëqeshje ashtu siç e ëndërroja dhe mbi të gjitha me një çmim fantastik! Kurseva shumë para që erdha në Shqipëri për trajtimin e dhëmbëve te mi. Faleminderit, dentistanbul!

Francesca A. Itali

Eshtë shumë e vështirë të gjesh një klinikë dentare që plotëson të gjitha kushtet si mjekët profesionistë, shërbim cilësor dhe materiale të një cilësie të lartë. Unë tek klinika dentistanbul gjeta atë çfarë kërkoja dhe me kosto shumë të mirë krahasuar me të tjerët. Këllëfët prej zirkoni që vendosa janë shumë cilësorë dhe me garanci. E rekomandoj klinkën dentistanbul! Do të mbeteni shumë të kënaqur ashtu siç mbeta edhe unë.

Saimir D. Gjermani

Një miku im ma rekomandoi klinikën dentistanbul në Tiranë pasi aty kishte bërë edhe ai trajtimet dentare. I kontaktova dhe erdha nga Roma për konsultë. Mjekët e klinikës më ofruan zgjidhjen më të mirë për protezën time dhe me një çmim që nuk e gjen në Itali. Shërbimi cilësor dhe mbi të gjitha profesionalizmi është I garantuar nga stafi i klinikës dentistanbul. Ju falënderoj shumë!

Giovanni C. Itali


Rezervoni takimin tuaj online: