Ofrojme sherbimet me cilesore

Klinika Dentare dentistanbul e ushtron veprimtarinë e saj që prej vitit 2004. Stafi ynë me profesionalizëm, së bashku me aparaturat tona moderne dhe të teknologjisë së fundit, i’u vjen gjithmonë në ndihmë. Me një eksperiencë 15 vjeçare, ne jemi ekspertë të fushës së implanteve dhe shërbimeve dentare. Tashmë edhe pacientët tanë në çdo cep të botës na rekomandojnë tek çdo person për çdo lloj ndihme që kanë nevojë në fushën dentare. Ne jemi pranë jush, tashmë në qendër të Tiranës dhe në qendër të Elbasanit për t’u konsultuar me mjekët tanë. Konsultat dhe grafitë që do të kryhen pranë klinikës sonë janë të ofruara falas nga stafi ynë.

Kujdesi jone per ju

Vijme tek ju me nje eksperience 17 - vjecare.

Ju duhet të ndryshoni furçën tuaj çdo muaj. Kontrollet periodike për fëmijën tuaj duhet të jenë të paktën dy herë në vit që nga momenti i eruptimit të dhëmbëve të parë.

Ju duhet t’i lani dhëmbët tuaj dy herë në ditë. Ju duhet t’i lani dhëmbët tuaj 2-3 minuta çdo herë. Ju duhet të konsultoheni të paktën dy herë në vit me dentistin tuaj.

Konsumimi i paktë e sheqerit redukton mundësinë e krijimit të kavitetit karioz në dhëmbët tuaj. Duhanpirja dhe konsumimi i alkoolit përbëjnë faktorë predispozues për sëmundjet orale.

Disa Buzeqeshje

Klientet tane te lumtur