Emergjencat

Per raste urgjencash ju lutem kontaktoni ne numrat si me poshte:

+355 67 400 0098
+355 67 205 4476

Orari i klinikes

E Hene - E Premte 8:00 - 19:00

E Shtune 08:00 - 19:00

Ju mirepresim per nje takim!

Kujdesi jone per ju

Vijme tek ju me nje eksperience 17 - vjecare.

Ju duhet të ndryshoni furçën tuaj çdo muaj. Kontrollet periodike për fëmijën tuaj duhet të jenë të paktën dy herë në vit që nga momenti i eruptimit të dhëmbëve të parë..

Ju duhet t’i lani dhëmbët tuaj dy herë në ditë. Ju duhet t’i lani dhëmbët tuaj 2-3 minuta çdo herë. Ju duhet të konsultoheni të paktën dy herë në vit me dentistin tuaj.

Konsumimi i paktë e sheqerit redukton mundësinë e krijimit të kavitetit karioz në dhëmbët tuaj. Duhanpirja dhe konsumimi i alkoolit përbëjnë faktorë predispozues për sëmundjet orale.

Skuadra jone ne pune

Mjeket tane profesionist ne sherbim ,ne profesionin e tyre fisnik.

Dentist

Ju Mirepresim

Dentist

Ju Mirepresim

Dentist

Ju Mirepresim

Dentist

Ju Mirepresim

Me besimin tuaj ne ju garantojme nje buzeqeshje pertej imagjinates...

Arritjet

Ne statistikat ne krahe shfaqen arritjet tona:

0 Vite Eksperince!
0 Pjesemarrje ne Konference!
0 Buzeqeshje te Dhuruara!
0 Certifikime Nderkombetare!

Disa Buzeqeshje

Klientet tane te lumtur